Ann-Sofi Bengtsson

Varför sökte du till Morgondagens Ledare? 
Min nyfikenhet fångades av presentationen av Morgondagens ledare på vårt intranät Drivkraften för personlig utveckling, genom nya kunskaper och utmaningar inspirerade mig att skicka in min intresseanmälan.

Vad har du för mål med att vara med i programmet? 
Utveckla min självkännedom. Bli medveten om mina drivkrafter och personliga egenskaper samt utvecklingsområde inom ledarskap. Tacksam och glad över att jag fått möjligheten att delta i ett spännande program, där man får ta del av och utbyta erfarenheter och kunskaper från andra deltagare och dess organisationer. Mixen av föreläsningar, diskussioner och självstyrt lärande (SSL) ser jag som en bra kombination till utveckling.

Vad gör du om fem år? 
Förhoppningsvis har jag fått en bättre bild av var jag vill vara och var mina egenskaper bäst kommer till sin rätt. Tiden får utvisa om jag är en person som leder andra eller ej…