Är jag rätt person för detta? Kommer jag verkligen klara av att leda en grupp?

Det är många nya frågor som kommer till mig själv under ML-programmet, och mina känslor går upp och ner hela tiden. Vardagliga reflektioner jag tidigare haft i både privatlivet och yrkeslivet har förändrats över tid. Att få träffa hela ML-gruppen, sitta i min SSL-grupp samt att få skugga ledare har varit väldigt nyttigt för mig. Jag har fått möjlighet att diskutera de farhågor och frågetecken jag haft under programmet som gjort att mina tankar på ledarrollen har förändrats. Jag känner mig inte längre lika rädd för att gå in i en ledarroll. Programmet har hjälpt mig i min självkännedom men också gett mig verktyg som jag känner att jag kan bära med mig en lång tid framöver.

Jag har påbörjat en lång resa. En resa som fått mig att inse flertalet nya saker om både mig själv och ledarskapet. En resa som i dagsläget känns väldigt lång, och ibland snårig. Men oj vad spännande det är! Jag börjar känna mig mer och mer redo för resans alla stopp längst vägen vare sig solen lyser, det regnar, ja till och med om det börjar åska.

/Frida Johansson