Jessica Carlsson

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?
Jag har länge tänkt att söka ML och nu så kändes tiden rätt, både i yrkeslivet och privat.
Jag vill utvecklas som människa både privat och professionellt, få mer kännedom om mig själv, varför jag reagerar och agerar som jag gör i olika möten och situationer. Jag tycker om att arbeta med människor och leda människor mot gemensamma mål. Att någon gång arbeta som ledare är mitt mål och då är ML en bra grund att utgå från.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?
Mitt mål med utbildningen är att utveckla mina ledaregenskaper och när tiden är rätt få möjlighet att arbeta med att utveckla dagens förskolor med fokus på barnets bästa!

Vad gör du om fem år?
Om fem år arbetar jag som rektor i förskolan, eller så är jag projektledare i ett ”drömprojekt” där förskolan arbetar aktivt med stöd och utbildning till föräldrar.