Karolina Reinhold

Befattning: Strategi social hållbarhet regionalt med ansvarsområde skola utbildning
Arbetsgivare: Region Halland

Varför sökte du till Morgondagens Ledare? Jag har alltid varit intresserad av ledarskap och vad som skapar effektiva/mindre effektiva grupper, bra gruppdynamik etc. För några år sedan blev jag tipsad om utbildningen av dåvarande chef och kollegor som tyckte att jag skulle titta på den. Kände direkt att detta var något för mig och en spännande väg till utveckling.

Vad har du får mål med att vara med i programmet? Mitt mål är att få bättre kunskap om ledarskap/chefskap samt att få möjlighet att träna och bolla mitt ledarskap med andra för att fortsätta att utvecklas och på sikt ta en chefsroll.

Vad gör du om fem år? Om fem år så har jag haft ett par olika chefsroller och är redo att ta ytterligare steg i min utveckling. Målet är att på sikt jobba med att på ett eller annat sätt leda och stötta andra chefer. Om fem år har jag också samlat på mig tillräckligt mycket fakta och mod att jag på ett strukturerat sätt börjat skriva ner mina erfarenheter kring att hantera motgångar, skapa relationer och bygga inre styrka i allmänhet och livslust i synnerhet. Om fem år har jag genomfört min andra och tredje Ironman, fridykt till 20m och besökt minst tre nya länder på min bucket list ;-).