Kristin Koefoed

Befattning: Lärare
Arbetsgivare: Halmstads kommun

Varför sökte du till Morgondagens ledare?
Jag såg det som en möjlighet till utveckling. Jag hade hört att utbildningen var bra och att man lärde sig mycket, både om rollen som chef/ledare men också om sig själv. Vilka styrkor och utvecklingsområden man har. Det var något som lockade mig. Kanske kunde det öppna upp för nya perspektiv och möjligheter i min framtida yrkesbana.

Vad har du för mål med att delta i programmet?
Först och främst vill jag lära mig mycket. Jag är nyfiken och tycker det är väldigt spännande att få se vart det här leder. Mitt mål är nog att få en klarare bild över vad jag vill. Ska jag bli chef? Varför då? Utbildningen ger mig många tankar och reflektionsmöjligheter som redan nu visar på att det kan gå åt helt andra håll än man först trott. Jag vill landa i ett beslut om chefsrollen passar mig och i förlängningen i så fall hoppas på att möjligheten ges.

Vad gör du om fem år?
Då gör jag någonting som jag brinner för. Jag arbetar med människor, på något vis. Förhoppningsvis är jag på något vis en del av ledningen och får vara med att driva en verksamhet framåt med ett positivt arbetsklimat där vi alla strävar mot samma håll. Jag tror inte att jag undervisar längre.