Ulrika Lövgren Volden

Befattning: Arbetsmarknadshandläggare
Arbetsgivare: Halmstads Kommun, Utbildnings- och Arbetsmarknadsförvaltningen
 
Varför sökte du till Morgondagens Ledare?
Jag befinner mig ständigt i situationer där jag tar en ledande roll. Viljan och drivkraften att bli ledare har funnits en längre tid och har förstärkts ytterligare under senare år.
En chefstjänst eller en annan ledande befattning känns som ett naturligt steg vidare i mitt yrkesliv.
Jag ser även programmet som en möjlighet till egen utveckling, både i arbetslivet och privat.
 
Vad har du får mål med att vara med i programmet?
Jag hoppas få en ordentlig inblick i vad ledarskap innebär i praktiken. Mitt mål är även att förbereda mig inför en framtida ledarroll genom att lära mig mer om mig själv. Att med stöd av övriga deltagare våga granska och utmana mitt sätt att tänka och vara – påbörja resan mot Ulrika 3.0! Jag vill även utöka mitt kontaktnät och få nya kunskaper från både utbildare/föreläsare och andra i gruppen.
 
Vad gör du om fem år?
Jag drivs av viljan att utvecklas. Jag vill även stötta andra i att göra detsamma. Om fem år ser jag mig i en arbetsledande roll. Mitt mål är ett arbete där jag och min verksamhet har möjligheten att växa, utvecklas och skapa nytt.
Det är viktigt för mig att känna att jag inte bara trivs med mitt jobb, utan att det även får mig att komma vidare mot nya kunskaper och utmaningar.