Hur har du upplevt ML-Halland?

Hur tycker du det har varit att vara en deltagare i Morgondagens Ledare? Vad har varit mest lärorikt och vad kommer du ta med dig?

– Jag tycker att programmet har inneburit en personlig resa. Från början trodde jag att jag bara kommer att lära mig massa fakta, regler och lagar vilket man också gör. Men det viktigaste som jag tar med mig är att jag har utvecklats som person och att jag har en annan förståelse för ledarskap. När man känner sig själv väldigt väl så underlättar det också att förstå och leda andra. Jag har fått se och höra om ledarskap från många olika vinklar och så har jag fått väldigt mycket inspiration. Sammanfattande tycker jag att man skall fokusera på den egna personliga utvecklingen och de andra sakerna skall man bli medveten om.

Jag önskar alla nya deltagare lycka till på en riktigt rolig resa!
Senad Klempic, Varbergs kommun