Peter Lagerqvist

Befattning: Leg. Fysioterapeut
Arbetsgivare: Hemvårdsförvaltningen, Halmstad kommun

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?
Jag trivs väldigt bra med mitt jobb som fysioterapeut men efter snart 19 år på samma tjänst kände jag ett starkt behov av utmana mig själv, att stiga utanför min komfortzon. Jag drivs av att se människor växa och utvecklas och har genom åren insett att jag faktiskt har egenskaper som genom stödet från denna utbildningen kan göra mig till en bra ledare.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?
Jag hoppas naturligtvis få större insikt och inblick i vad som krävs av en ledare. Jag vill få ökad insikt om mina svagheter och styrkor. Att få nya kunskaper och verktyg som kan hjälpa mig i en framtida ledarroll. Förhoppningsvis kommer jag ut ur det här programmet som en både bättre människa och ledare.

Vad gör du om fem år?
Jag ser mig själv i en ledarroll om 5 år. Jag kan i nuläget inte säga inom vilken verksamhet utan håller det ganska öppet. Jag hoppas att jag då leder en verksamhet där jag lyckats skapa en motiverande miljö där medarbetarna känner sig värdefulla, tillåts att växa och allas unika egenskaper tas tillvara på bästa sätt. En verksamhet där vi tillsammans lyfter varandra och strävar mot gemensamma mål.