Det snurrar

Vilken möjlighet jag fått genom att bli utvald att gå Morgondagens ledare. Mina tankar snurrar mycket kring hur jag ska ta till mig alla nya intryck, insikter och kunskaper på bästa sätt?

Inför varje träff har jag lite dåligt samvete att jag inte hunnit förbereda mig tillräckligt mycket då jag har mer än fullt upp på min arbetsplats. Men när vi träffas så stöttar mina nyfunna vänner på ett så förstående och fint sätt genom att tala om att alla lägger den tid man har på förberedelser och att det blir bra ändå, så jag försöker att vara i nuet under våra tillfällen tillsammans. Efter våra träffar är jag oftast fylld med många nya och kloka tankar och kunskaper samtidigt som jag är totalt dränerad. Inte visste jag att det kunde vara så ansträngande men samtidigt så givande att lära tillsammans med andra och vi har bara precis börjat.

Jag har på kort tid kommit de i min SSL-grupp nära och vi delar med oss av våra livserfarenheter på ett öppet och fint sätt och jag inser att alla människor har ett bagage med sig som man ofta inte känner till eller kan se på utsidan. Det gör mig ödmjuk inför möten med nya människor.

Jag har redan, efter så kort tid in i utbildningen, insett att jag behöver skapa marginaler och tid för reflektion i min vardag. Jag behöver trycka på paus, stanna upp och reflektera för att hitta en balans i tillvaron så att inte allting snurrar på så snabbt. Jag måste ju hinna njuta också.