En bild säger mer än tusen ord brukar man ju säga

Det blir inte så många ord från mig för den här bilden säger egentligen det mesta som jag tänker på när jag sammanfattar hösten..

De fina samtalen, gemenskapen och det fantastiska stöd som SSL gruppen har kommit att bli.

Varje gång vi har setts har jag gått därifrån med en varm känsla och ett självförtroende som stärkts lite mer för varje gång.

Och det är väl så det är och ska vara , att utveckling är både härligt och lite skrämmande och väcker många tankar .. att bege sig ur sin bekvämlighetszon och utmana sig själv ..                                                                                          till och med sticka ut lite extra kanske då man berättar att man siktar på en roll som chef.

Men att få göra denna vandring med all omtanke , ärlighet och klokhet som finns i min SSL grupp är en otrolig förmån som är så mycket mer än vad jag hade förväntat mig !

Tänker på Karin Boyes ord ” Nog finns det mål och mening med vår färd men det är vägen som är mödan värd”

Så var den än bär hän är jag väldigt tacksam att ha fått göra denna resa och fortsätta träffas ska vi , även efter den 6/12!