Nu kööör vi…

Sommaren står inför dörren och det vankas snart semester, sommarlov och några veckors uppehåll i utbildningen ”Morgondagens ledare” Det har gått 15 veckor sedan uppstartsinternatet på Ringenäs Golfklubb och det är dags för mig att blogga.

Hemma har jag en tvååring som slänger sig med frasen, ”-Nu köööör vi mamma” och det beskriver våren ganska bra. De senaste femton veckorna har gått i en rasande fart. ”Life-line” och lärkontrakt har konstruerats och presenterats, chefsskuggning har påbörjats och varvas med givande föreläsningar och SSL-träffar, allt för att utveckla och inspirera oss deltagare att hitta vår väg i ledarskapsdjungeln.

Utan att kunna sätta fingret på exakt vad det är som händer, känner jag i hela kroppen att utveckling pågår. Tillsammans med min SSL-grupp hjälps vi åt att vända och vrida på våra tankar och att våga tänka utanför den berömda boxen. Vi tar oss an utmaningar och hjälps åt att hitta rätt vägar. Min väg börjar sakteliga klarna och jag vet vad jag vill och vart jag är på väg. Så nu kööör vi!