Nu ser vi fram emot Synapsen 2016

Vilka härliga kamratar och vilken härlig grupp jag har hamnat i. Den mest spännande utbildning jag hittills har varit med om. Det var precis en sådan utbildning jag behövt ha för länge sedan. Fantastiskt att man kan längta så efter nästa gång vi träffas redan när vi just sagt hej då!

Programmet är genomtänkt och organiserat på ett proffsigt sätt. Självstyrt lärande (SSL) tillsammans med grupprocesser som vi genomför vid våra träffar hjälper oss deltagare att bredda våra kunskaper och därmed förbereda oss för våra framtida uppdrag som ledare. Av de tidigare tillfällena har jag lärt mig i praktiken att tillit, öppenhet och lyhördhet är viktiga aspektar mellan medlemmarna i en grupp.

Nu ser deltagarna fram emot Synapsen (ledarskapsdagar) på Tylöhus som hållas 14-15/4. Det kommer att bli spännande att läsa nästa blogginlägg.