Old ways don’t open new doors

Av Sara Nilsson

Nu har vi kommit en bra bit på vägen i denna resa, tiden har gått så snabbt sen första träffen. Jag är väldigt tacksam för att jag får gå Morgondagens Ledare, jag har verkligen lärt mig så himla mycket och fått så många bra redskap och idéer att kunna använda i min ledarroll. Våra utbildningsdagar är så givande med duktiga och intressanta föreläsningar.  Det häftigaste på resans gång har varit min SSL-grupp, att man öppnar upp sig för fyra helt okända människor första gången man träffar dem och berättar om sin life line är något av det sjukaste och modigaste jag gjort. Det blir ett så starkt band i den gruppen som man efter varje träff bygger på lite hela tiden och man längtar till varje tillfälle för det fyller en med så mycket kunskap och erfarenhet man själv inte besitter. De får en att våga utmana sig själv i sin yrkesroll och privat och kommer med bra tips, sina erfarenheter och stöttning när man behöver det. Jag har verkligen börjat reflektera över hur jag vill vara som ledare i en framtida chefsroll och jag har börjat bli mer medveten om vilka egenskaper jag kommer behöva jobba mer på än andra tack vare denna utbildning.