Ute på en ny resa

Jag står på perrongen med pirr i magen. En ny resa ska precis starta. Arrangören för resan är Morgondagens Ledare. I min hand har jag biljetten, en biljett som jag är oerhört stolt över. Med mig på resan har jag ett bagage med alla mina erfarenheter genom åren.

En resa där jag inte vet slutdestinationen, antingen kommer tåget ta mig till en plats där jag redan varit eller så kommer tåget byta spår och ta mig till ett helt nytt resmål. Om tåget skulle ta mig till platsen där jag redan varit kommer jag resa med nya ögon, vara öppen för nya erfarenheter och utmaningar. Jag kommer att göra nya utflykter och få uppleva något nytt.

Om tåget skulle byta spår och ta mig till ett helt nytt resmål, kommer resmålet att vara fullt av nya utmaningar. Jag kommer behöva använda allt jag har med mig i mitt bagage och all kunskap och erfarenhet jag får på denna resa.

Under resan hoppas jag att jag kommer till insikt om vilken ledare som jag önskar vara och vad jag behöver jobba på för att nå dit. Att hitta vem jag är och vad mina styrkor är.

På en resa är det viktigt med mycket glädje och skratt, vilket mina reskamrater ger mig. Kloka ord och tankar från dom har jag redan lagt ner i mitt bagage och mer hoppas jag att jag kommer kunna packa ner.

När resan har nått sin slutdestination så hoppas jag att min väska är sprängfull, så att jag är redo för min nästa resa.