Lise-Lotte Olaisen

Befattning: Barnbibliotekssamordnare
Arbetsgivare: Falkenbergs kommun

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?
Det var ett beslut som mognade fram under flera år. Jag har läst om utbildningen och hört mycket gott om den. Nu kände jag mig redo att söka, och också redo att ta ett nytt steg yrkesmässigt.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?
Jag vill utvecklas både som ledare och människa. Jag hoppas att få reda på styrkor och svagheter som jag sedan kan jobba vidare med. Ett stort mål är också att få ett stort nätverk och att träffa människor från helt andra verksamheter. Jag tror att vi kan lära mycket av varandra och utvecklas genom att se hur lika och olika yrkesverkligheter vi alla finns inom.

Vad gör du om fem år?
Om fem år har jag en spännande tjänst som jag upplever som utvecklande och rolig. Förhoppningsvis jobbar jag med någon form av ledarskap.