Nu är det vår tur att flyga lite

Att söka till Morgondagens ledare var inte i första hand en egen ide utan en rekommendation från någon som ser mig som en framtida ledare. Är jag det?

I uppstarten av denna utbildning har jag mött nya bekantskaper, personer med olika bakgrund och erfarenheter, både vad det gäller arbetslivserfarenhet och livserfarenhet. Personer med olika roller, förutsättningar och förväntningar och samtidigt personer med så tydligt samma motivation och vilja att utveckla sin ledarskapsförmåga och rota i sitt personliga inre. Häftigt.

För mig har det startat en inre process, en utforskande resa om mig själv, vem jag är, vart jag kommer ifrån, vad jag gjort för val och vilka händelser och personer som påverkat mig. Det tar energi, men det ger också energi. Det bubblar.

Vet inte vart detta kommer leda, men inser att det är början på en spännande, troligtvis omtumlande och alla gånger utvecklande resa. Med mig på resan verkar jag ha ett gäng superhärliga människor.

På skolavslutningen, på mina barns skola, släpper de varje år upp balonger i skyn, en för varje niondeklassare. Detta som en symbol för att de släpps vidare i sitt äventyr, ut i livet.

Nu är det vår tur att flyga lite.