Dagens ledstjärnor – Morgondagens ledare

Resan tillsammans med alla förväntansfulla deltagare i Morgondagens ledare har börjat och igår träffades vi igen. Det är ett stort engagemang bland alla. Spännande, coolt och samtidigt en aningens surrealistiskt. Det är en fantastisk skara människor med olika bakgrunder och med många olika erfarenheter. Det är prestigelöst i våra möten där öppenhet, nyfikenhet och transparens råder. Processen började redan innan första mötet, när vi fick den första uppgiften. Vi skulle göra en Lifeline och det var klurigare än jag först anande. Där i det ögonblicket satte tankarna igång, vad har jag gjort i mitt liv och finns det en röd tråd i min val och i mitt beteende? Spännande och givande diskussioner utbyttes och just där skapade vi en relation som kommer byggas sig allt starkare över tid. Vilken grej att ha ett bollplank, egna ledstjärnor, att utbyta tankar och funderingar med. När vi lämnade varandra igår fortsatte arbetet vidare enskilt i vardagen på arbetsplatsen och hemma. Om två veckor ses vi alla igen och det ser jag mycket framemot.

Tillbaka till resan vi är på, vår gemensamma men också min egen. Tack o lov så vet ingen var slutdestinationen blir men resan är en del av målet. Nu kör vi!