Sökes: Engagemangsdriven chef

Vi är nu inne i uppstarten av Morgondagens ledare, ett utvecklingsprogram som ska pågå under hela 2023. En ny utvecklingsresa för mig har alltså just startat. I den ser jag fram emot nya kunskaper, perspektiv, nya personer med annan expertkompetens än jag att möta och lära känna.

Kommer det vara utmanande? Ja. Kommer det vara utvecklande? Absolut. Kommer det vara roligt? Utan tvekan.

Startinternatet i februari gav precis den försmak på resan som jag hoppats på och de personer som ingår i min SSL-grupp, som jag just håller på att lära känna är både omtänksamma, drivna och lika  nyfikna på denna resan som jag.

Något som jag ser extra mycket fram emot under detta året är möjligheten att få skugga en chef/ledare. Mitt mål är att hitta en ledare som jag tror har det uppdraget idag, som jag troligtvis har om några år. Jag tror inte att det är ett lätt uppdrag, men jag tror det är oerhört roligt och utmanande. Är du den chefen som jag ska skugga? Eller har du någon top of mind som du tänker på, som jag bara måste få lära av? Jag är övertygad om att det finns flera chefer där ute som älskar sitt arbete och är redo att inspirera en ny blivande ledare.

Sökes: Engagemangsdriven chef att skugga
Under det ledarutvecklingsprogram inom Region Halland som jag nu genomför har vi förmånen att få skugga en chef eller ledare under 2-3 dagar hösten 2023.

Brinner du för din roll som chef eller ledare? Redo för att dela med dig av din kunskap? Då är detta rätt uppdrag för dig!

Om rollen
Att bli skuggad innebär att du som ledare kommer dela med dig av hur du gör för att leda, driva och utveckla din verksamhet där förändringstakten ökar, färre ska göra mer och kraven ökar. Du vill visa en blivande ledare hur just du gör för att skapa rätt förutsättningar och engagemang för dina medarbetare och hur du möter deras krav på dig som ledare.

Om dig
Att arbeta som ledare är ett krav. Du har god kommunikativ förmåga och ett tydligt ledarskap som får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du synliggör, uppmuntrar och förstärker positiva beteenden genom ditt sätt att leda. Du får dina medarbetare att känna sig som superhjältar och skapar en vinnarkultur genom att lyfta deras framgångar. Du får dina medarbetare att känna sig sedda, trygga, värdefulla vilket bidrar till deras engagemang i er verksamhet. Du är känd för att vara en hejare på att fira även små framgångar.

Om mig
I mig får du en nyfiken kommunikationsstrateg med stor kunskapstörst. Jag befinner mig i en tillväxtfas och ser mycket öppet på kommande år där utveckling är ledordet. Du kommer att utgå ifrån din egen arbetsplats och de uppdrag som står på agendan för dagen.

Så når du mig:

Lisa.falkeby@regionhalland.se