Anna Backman

Befattning: Avdelningschef/Barnmorska
Arbetsgivare: Region Halland

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?
Min dröm har alltid varit att få vara chef/ledare ända sen jag var liten. Och då jag fått höra från bekanta som gått utbildning hur bra den var, så var det en självklarhet att söka den. Kändes som ett givet steg på min väg till att bli chef/ledare.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?
Mitt mål var att genom utbildningen få en bra plattform att stå på den dagen jag väl påbörjat ett uppdrag som chef/ledare.  Att tillsammans med andra få och vara ett bollplank i min tankar kring ledarskap. Samt att  knyta kontakter med andra som är lika intresserade av ledarskap.

Vad gör du om fem år?
Om 5 år är jag en lugn och trygg chef/ledare som har många goda erfarenheter att dela med mig till nya kollegor. Men vad och vart? Ja, den som visste det :).