Blogginlägg Morgondagens ledare

Hej på er!
Vilken resa vi har påbörjat tillsammans! Jag känner mig redan helt snurrig av alla nya tankar och funderingar som kommit efter bara 3 utbildningsdagar. Dagar som är fullpackade med intressant information och diskussioner som verkligen triggar funderingar och ifrågasättande kring mitt eget sätt att agera och vara. Det är verkligen intressant och jag känner att jag kommer att utvecklas mycket under denna utbildning.

Den senaste dagen om ledarskap och grupprocesser var verkligen givande, jag kände mig helt förstummad över allt man bör tänka igenom för att kunna vara en bra ledare, och inte bara chef. Vilken förmån det är att få tid att bearbeta detta inför, eller parallellt med, en ledande befattning.

Nu är det bara några dagar kvar tills nästa gång och jag är övertygad om att det kommer bli lika givande som tidigare.