Kan man verkligen ha det så här bra?

Jag kan utan omsvep säga att jag lever ett drömliv just nu. Tänk så många år jag gått och hoppats på att få den här chansen och nu är det verklighet! Tack vare att jag svalde min stolthet och vågade söka programmet ännu en gång så fick jag inte bara möjligheten att få arbeta som chef på den enhet jag är så stolt över men också att få gå Morgondagens Ledare. Jag möts av välvilja från alla håll, uppmuntran, konkret feedback och massor med möjligheter att få omsätta det vi talar om på kursen direkt då jag är tillbaka på jobbet. Jag går omkring med ett stort leende på läpparna och tar mig an konflikter, klagomål, medarbetarsamtal, avgångssamtal, anställningsintervjuer, avvikelsehantering, årshjul och en (vad jag tycker) enorm mängd med möten. Ingenting är tråkigt (jo, jag måste nog ändå erkänna att avvikelser inte är så roligt) och jag suger åt mig som ett läskpapper. Analyserar grupper, chefer och mig själv. Kan konstatera att medarbetarna på min enhet gör jobbet lätt för mig och det är jag dem evigt tacksam för. De låter mig utvecklas i en trygg miljö. Det är väl det här som är förälskelsefasen? Jag hoppas bara att det varar en god stund.