Lina Bodestad

Befattning: Leg. psykolog

Arbetsgivare: Centrala elevhälsan, Hylte kommun

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?

Jag drivs av en stor nyfikenhet och strävar efter att ständigt utmana mig själv, utvecklas och lära mig mer, oavsett inom vilken verksamhet eller kontext jag befinner mig.
Att tillsammans med medarbetare sträva mot ett gemensamt mål och bidra till en verksamhets ständiga utveckling och förbättring är något jag verkligen brinner för.

Under mitt arbetsliv och mina studier har jag hittills tenderat att dras till ledarroller såsom ordförande för föreningar, gruppledare, vikarierande chef och liknande. Jag har därför ansökt till Morgondagens Ledare för att utvecklas ytterligare som ledare och på sikt kunna söka mig till högre befattningar inom yrkeslivet.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?

Att nätverka med andra blivande ledare och utbyta erfarenheter och idéer, att utvecklas i mitt ledarskap och att skaffa verktyg inför framtida positioner som ledare inom såväl yrkes- som privatlivet.

Vad gör du om fem år?

Antingen driver jag ett eget företag som organisationskonsult i någon form, eller arbetar jag som anställd på chefsnivå inom kommunal, statlig eller privat sektor.

Lämna ett svar