Pontus Engberg

Befattning: HR konsult
Arbetsgivare: Region Halland, Psykiatrin Halland

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?
Det hela började med att jag och min chef diskuterade morgondagens ledare på ett utvecklingssamtal. Jag tänkte noga igenom vad jag ville innan jag sökte och när jag väl hade bestämt mig var jag väldigt klar över att det var det här jag ville göra. Jag kände mig mogen för att söka och när jag kom in på programmet var det bland det bästa som hänt mig i min yrkeskarriär. Jag ville komma ett steg närmare att bli chef och morgondagens ledare kändes som det perfekta alternativet.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?
Mitt mål är att stärka min roll som ledare och att utveckla dem egenskaper som jag tycker är viktiga i ett chef- och ledarskap. Att lyssna och lära från andra deltagare och att lära känna människor som är i en liknande situation tror jag kan bidra till mycket i ett framtida chefskap. Mitt mål är att växa som person och känna trygghet i att leda.

Vad gör du om fem år?
Min önskan är att jag är chef med personalansvar.

Läs Pontus Engbergs blogginlägg här!