Anna Losada Johansson

Befattning: Ekonomicontroller/redovisningsassistent

Arbetsgivare: Barn- och Ungdomsförvaltningen, Halmstads kommun

Varför sökte du till Morgondagens Ledare?

För mig är det viktigt att utvecklas både professionellt och privat.  Denna utbildning lockar mig med sitt upplägg och kommer att ge mig kunskap som jag kan använda mig av i framtiden oavsett tjänst. Jag tycker det är jätteroligt att kommunen satsar på sina anställda och vill ta del av denna satsning så mycket jag har möjlighet till.

Vad har du får mål med att vara med i programmet?

Jag vill lära känna mig själv mer och utveckla mina styrkor. Genom att aktivt delta i programmets olika delar kommer jag att få större insikt i en mängd olika ledarskapsfrågor och på så sätt bli en bättre ledare. Jag ser också fram emot att få lära känna övriga deltagande och lära mig av deras erfarenheter och kunskaper.

Vad gör du om fem år?

Jag trivs väldigt bra inom administration och ekonomi så jag finns säkert kvar här om fem år och har en chefsroll av något slag.

Lämna ett svar