Äntligen är vi på gång!

Nu har äntligen morgondagens ledare dragit igång. Det har gått en tid sedan uppstarts internatet i Tylöbäck var där jag klev in med spänning med också nervositet. Vi fick förmånen att lyssna på bra föreläsningar ha diskussioner och samtal mellan oss deltagare. Under dessa dagar snurrande många tankar i mitt huvud – kommer jag våga ta klivet att gå från medarbetare till chef och ledare? Hur är det att vara ny på jobbet igen och inte bara ny på jobbet utan i en helt ny roll. 

Vi har haft ytterligare utbildningsdagar där vi har fördjupat oss mer i chefens tre ben. Mycket intressant och spännande, men utmanade! Tack vare föreläsningarna, samtalen, diskussionerna och ssl gruppen har min nervositet bytts ut som en nyfikenhet. Klart jag kommer att klara detta i framtiden. 

Jag har tagit fasta på Ewa och Oscars råd om att anteckna, anteckna och anteckna. Detta gör jag ofta i vardagen när det kommer upp reflektioner som handlar om utbildningen. 

Jag ser verkligen fram emot nästa träff och att arbeta i SSL-gruppen! Vilket toppen gäng, det är så lärorikt att lära av ”ML-gänget”. 

Ha det bra ☀️ 

Emma Svensson