En inre resa

Jag känner mig lyckligt lottad som får chansen att uppleva denna inre resa, på detta vis som morgondagens ledare ger en möjlighet att göra. Jag känner mig utvald och från flera tidigare deltagare har jag fått höra: -önskar att det vore jag som fick gå igen, vilken resa du kommer att göra!

Så jag vet att jag har något väldigt speciellt framför mig!

Att få komma samman med andra människor som har samma intresse som en själv, bli uppdelad i mindre SSL-grupper där du avtäcker dig själv, får stöd av andra och chansen att reflektera över dig själv genom spegling i fem andra deltagare … är underbart.

Vid varje föreläsningstillfälle få ”aha-upplevelser” för att de ger en sådan bra beskrivning och förklaring över hur ledarskapet fungerar och kan vara… Det ger en möjlighet till reflektion och själv kritisera på ett mycket positivt sätt.

Allt detta paketerat i en ”resa” under åtta månaders tid, helt fantastiskt!