Synapsen – Ledarskapsdagar i Halland

I förra veckan fick äntligen båda ML grupperna träffas! Mötet skedde på Synapsen – Ledarskapsdagar i Halland.

Synapsen är en etablerad konferens kring ledarskap och verksamhetsutveckling. Den arrangeras i samarbete mellan Region Halland, Hallands kommuner och Region Jönköpings län. Det var med andra ord fler än bara Morgondagens Ledare som var på plats! Det var cirka 400 chefer och ledare i Halland och Jönköpings län som under två fullspäckade dagar fick massor av inspiration från skickliga talare.

Ett litet urval av vad som innefattades under konferensen: Hälsofrämjande ledarskap, Morgondagens kontor, att skapa effektiva möten, att leda med hjärnan samt psykologi och välbefinnande. Men den största snackisen av alla talare blev nog ändå inspiratören Leo Razzak som med sitt eget liv som referensram berörde bakomliggande frågor kring mångfald och kommunikation kopplat till ledarskapsutveckling. Moderator för dagarna var äventyrskan Renata Chlumska som också skapade inspiration och motivation till att sätta nya mål.

Dag 1 avslutades med att middag och middag tillsammans med ML-deltagare från tidigare två grupper som var särskilt inbjudna av oss. Det blev ett fint sätt att dela erfarenheter och knyta kontakter.

SYnapsen

På bilden syns årets deltagare i ML, Trainee Halland samt programgruppen.

 

/Hanna Olsson, programkoordinator ML