Tankar så här på mitten av programmet..

Av: Malin Götesson

Många går till jobbet, gör sitt jobb, för det mesta super bra, går hem, checkar ut sin lön och är nöjda – ibland tänker jag, så skönt det måste vara att va en sån människa. Sen kommer jag alltid fram till, fy vad trist, det är inget för mig, jag måste ha utveckling, jag måste ha ambitioner, jag måste göra mitt jobb till nått jag tycker är kul. Jag gillar nya utmaningar, jag älskar att utmana andra och se dom växa med glädjen i att klara något nytt.

När jag klev in på startinternatet på Morgondagens Ledare hade jag höga förväntningar på programmet, jag hade inte tänkt så mycket på de andra deltagarna som skulle vara där – men redan efter frukosten, innan dagen ens hade startat så förstod jag. Här är ett helt gäng som jag – programmet är fantastiskt, föreläsarna, upplägget & resten. Vi blir bortskämda, men med krav på motprestation, men det gör inget, vi gillar krav och vi gillar att prestera, för det är den typen av människor som är här. Skillnaden är att i de flesta fall får man ta sig fram själv uppför karriärstegen, utan nån att luta sig mot, vi har varandra, behöver vi stöd hjälp eller pepp så är det bara att lyfta luren till en av alla kompetenta vänner från Morgondagens Ledare.

Vi stöttar varandras stegar!