En inre resa

Nu är vi igång ordentligt och det känns fortfarande pirrigt inför varje träff. En sak som jag kommer ihåg från första träffen är att kursledare pratade om att marken kommer att gunga fint under våra fötter under denna härliga resa och nu börjar jag förstå vad han menar. Det här är för mig en resa som innebär att man djupdyker in i sig själv. Att man öppnar sig och blottar sig för människor som är helt nya i ens liv. Bara det gör ju att marken helt plötsligt känns svajig. En otroligt rolig och spännande resa som jag är glad och tacksam för att jag får hänga med på. På arbetet är jag i min handläggarbubbla och på väg till kursen så hamnar jag plötsligt i en lustig kommande ledarbubbla. Tankarna snurrar och jag frågar mig vart det här ska leda mig till. Vad vill jag och vart är jag på väg? Som sagt, en härlig djupdykning i mig själv är vad den här kursen handlar om för mig och saken är att jag gillar det. Alla behöver vi stanna upp och tänka till lite då och då och nu har jag inget annat val än att äntligen ta mig tid till att faktiskt göra det. Lärkontraktet är påskrivet och min inre resa är påbörjad. I oktober kommer jag förhoppningsvis att ha kommit en bit men resan med mig själv kommer att fortsätta livet ut.